Bed and Breakfast Gelderland

Van harte welkom bij Bed and Breakfast Gelderland.

Dit huisreglement geeft aan hoe wij graag willen dat u met de vakantiewoning en de inventaris omgaat. De algemene voorwaarden zijn van kracht vanaf het moment van reservering tot en met het verblijf. Wij vragen u zich aan onderstaande te houden en wensen u een fijn verblijf toe.

* De bed and breakfast is zowel als vakantiewoning als bed and breakfast te boeken. Op zaterdag, zondag en maandag kunt u indien gewenst ontbijt erbij boeken.

* Wij vragen u bij (tussentijds) vertrek de tuinkussens graag binnen neer te leggen.

*  Koelkast en magnetron worden door de huurder netjes en leeg geruimd achtergelaten.

* Gebruik van gas, water en elektra is weliswaar inclusief maar wij verzoeken u hier spaarzaam mee om te gaan.

* U kunt parkeren naast de vakantiewoning.

* Wilt u eraan denken dat als u het vakantiehuis tussentijds of bij vertrek verlaat deuren en ramen steeds zorgvuldig sluit.

* Roken in de vakantiewoning is niet toegestaan. Wanneer u in de tuin rookt, gelieve de sigaretten in de daarvoor aanwezige asbak buiten te doven.                  

* Huisdieren zijn niet toegestaan in de vakantiewoning.                                   

* Barbecue├źn is niet toegestaan.                   

* U logeert in een landelijke omgeving. Wij vragen u vriendelijk de nachtrust met name tussen 22.00 uur en 7.00 uur te respecteren.

* Graag afval scheiden in de aanwezige afvalemmers en dameshygi├źne in de daarvoor bestemde afvalemmer op douche/toilet.

* Niemand zal moedwillig iets beschadigen in de woning. Toch kan het iedereen overkomen dat er iets stuk gaat. Wij stellen het zeer op prijs als u ons eventuele schade meldt, zodat we dit niet pas na uw vertrek ontdekken. De huurders zijn aansprakelijk voor schade die door hen is ontstaan.

* De eigenaar is niet verantwoordelijk voor ongevallen in en buiten de vakantiewoning. De huurder is aansprakelijk voor alle verlies en/of schade aan de vakantiewoning, de tuin en de inrichting (binnen en buiten), als dit het gevolg is van handelen of nalatigheid van uzelf. De eigenaar is niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van eigendommen van de gebruikers.

* Op de dag van aankomst kunt u vanaf 14.30 uur tot 21.00 uur inchecken en op de dag van vertrek dient het verblijf om 10.30 uur vrij te zijn. In overleg kan indien mogelijk van bovengenoemde tijden afgeweken worden. Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.

* Als gast ontvangt u een sleutel van de vakantiewoning. Deze levert u weer in bij vertrek. U bent zelf verantwoordelijk voor het correct afsluiten van de toegangsdeur. Verlies van de sleutel is voor kosten van de huurder en zal bij uitchecken contant of via telebankieren door u voldaan moeten worden. 

 * Voor het reserveren van een verblijf worden geen extra kosten in rekening gebracht. De huurovereenkomst kan telefonisch of per e-mail worden aangegaan. Na ontvangst van uw reserveringsverzoek sturen wij u een bevestiging (mits de vakantiewoning beschikbaar is) en is de reservering definitief. Op onze reserveringsbevestigingen wordt verwezen naar deze Algemene Voorwaarden. 

* De verblijfskosten dienen via internetbankieren te worden voldaan. Betalingen dienen, voor de in de bevestigingsmail genoemde datum, betaald te worden. Bij het niet op tijd betalen, zal eenmalig een mail ter herinnering worden gestuurd. Mocht er ook dan niet voor de, in die mail genoemde datum betaald zijn, dan behoudt Bed And Breakfast Gelderland het recht de reservering te annuleren en de betreffende datum/data weer als beschikbaar te stellen voor anderen.

* Tot en met een week voor aankomst kunt u kosteloos annuleren. Minder dan een week voor aankomst bent u 50% van het reserveringsbedrag verschuldigd. Bij annulering op de dag van aankomst bent u 100% van het reserveringsbedrag verschuldigd.

* De eigenaar kan gasten, bij overtreding van deze Algemene Voorwaarden en bij ongepast gedrag de toegang tot vakantiewoning Gelderland ontzeggen zonder nadere mededeling en opgaaf van redenen en zonder restitutie van verblijfskosten. 

* De administratie van de eigenaar is bepalend bij onderling meningsverschil tenzij de gebruikers het tegendeel kunnen bewijzen. 

Mocht u verder nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.   Veel dank en een hele fijne vakantie toegewenst!

Hartelijke groeten,

Robin en Kitty
Korteweg 2
7047 CM Braamt

bedandbreakfastgelderland@hotmail.com
06 21 94 30 27